Kennel Bransfield's

Uppfödning av mops.

Kennel Bransfield's

Uppfödning av mops.

Om oss

Familjen Bransfield, the one and only in Sweden

Thaddy, pappan i familjen och den som ser till att vi får mat i oss varje dag. En fantastisk kock!

Liam, äldste sonen som man knappt ser röken av och som bara spelar handboll hela tiden.

Noah, lillkillen som är en klippa när det gäller att hjälpa till med hundarna.

Lotta, jag är mamman i familjen och drivkraften bakom vår lilla kennel.

Lite historik

Det hela började med att vi var hundvakt till den underbare Max, Zuma's Who's The Man. Han bodde hos oss i två veckor, ht 2014, och vi tackar Cilla för detta otroliga förtroende och se vart det ledde oss.

Enligt Thaddy så skulle Max absolut inte sitta soffan eller ligga i sängen men innan första dagens slut så satt Max i soffan och åt fredagsmys och sussade gott i sängen, på rygg, och gjorde så resten av de två veckorna.

 

Efter dessa två veckor bestämde vi träff med Camilla Dahlroth på Kennel Sparvöga's och vi fick komma dit och titta på hund. Man kan väl säga att det sa klick vid första ögonkastet både vad det gäller kärleken till mopsarna och vänskapen med Camilla. Där och då blev vi fodervärdar åt "Elsa" 18 månader, Sparvöga's Razz-Ma-Tazz.

 

Ett år senare fick Elsa 3 små underbara valpar. Vi skulle absolut inte ha fler hundar men vi skulle ju bara "låna" en liten söting över helgen som blev en vecka som blev för alltid.

Vi blev nu med "Wilma", Sparvöga's Xcuse Me I'm Hot.

 

Med Wilma började ett helt nytt liv. Jag började åka på inofficiella utställningar och tyckte det var fantastiskt roligt. Idag, ht 2017, så har jag åkt med Camilla på nästan alla officiella utställningar från Norrköping ner till Danmark.

Vi har så enormt roligt hela tiden och om ett gott skratt förlänger livet så kommer jag leva i evighet.......

 

Nu har vi då tagit hundlivet ytterligare ett steg längre och startat kennel.